Erling Haaland Barcelona Borussia Dortmund Real Madrid Fotbal extern

VIDEO Pleacă Haaland de la Dortmund!? Indiciul care îl dă de gol că e pregătit pentru o mutare în Spania

Erling Haaland, atacantul lui Borussia Dortmund, pe lista cluburilor mari din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 20:07
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 20:18

Borussia Dortmund l-ar putea pierde pe Haaland în vară, motiv pentru care oficialii clubului l-au somat pe fotbalist să dea un răspuns până la finalul lunii februarie cu privire la planurile sale de viitor.

Când a semnat cu Dortmund, în ianuarie 2019, norvegianul a prevăzut o clauză în contract care să-i permită să părăsească clubul după doi ani, dacă se vor îndeplini un cumul de factori.

În speranța că îl vor convinge să continue la Dortmund, oficialii clubului i-au propus lui Haaland un salariu de 16 milioane de euro, însă suma este mult mai mică decât ce ar putea primi la una dintre cele două mari forțe din Spania: Barca și Real.

Haaland a învățat spaniola

Un clip cu fotbalistul norvegian face vâlvă pe internet și le-a aprins imaginația iubitorilor fotbalului.

Haaland a fost surprins de camere vorbind în limba spaniolă, lucru care i-a făcut pe mulți să presupună că fotbalistul norvegian a învățat limba pentru că se pregătește de un transfer în Spania.

„Ce s-a întâmplat, frățioare?!”, i-ar fi spus Haaland în spaniolă unui adversar în timpul meciului Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund, 2-3.

Laporta nu a dorit să comenteze zvonurile privind transferul lui Haaland

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, s-a abţinut să comenteze zvonurile privind o posibilă aducere pe Camp Nou a norvegianului Erling Haaland (Borussia Dortmund).

„Dacă îmi permiteţi, eu nu voi pronunţa nume de jucători. Nu ajută cu nimic. Aceasta le măreşte valoarea. Încercăm să aducem jucători pe posturile care trebuie consolidate, în acord cu cerinţele staff-ului tehnic. Acum îl avem pe Ferran Torres, care este din Valencia, şi suntem bucuroşi că ni s-a alăturat deoarece catalanii şi valencienii sunt într-un fel veri primari”, a spus Laporta într-o conferință de presă.

17 meciuri a jucat Erling Haaland în acest sezon, timp în care a înscris 19 goluri, 13 dintre ele în Bundesliga. Atacantul cotat la 150 de milioane de euro conform Transfermarkt are și 6 assist-uri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!