Anglia

Barcelona și Real Madrid, cu ochii în soare? Unde poate ajunge Erling Haaland

Erling Haaland (21 de ani) poate prinde un transfer în acest an. Granzii din Spania, Real Madrid și FC Barcelona, sunt pe urmele atacantului norvegian.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 17:23
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 17:25

Ibericii au concurență din Premier League. Manchester City, echipa la care a evoluat tatăl lui Haaland, Alf-Inge Haaland, îl consideră pe norvegian ca fiind ținta principală pentru perioada de transferuri din iarnă.

Haaland poate ajunge în Premier League

Pep Guardiola i-a urmărit atent evoluțiile starului din Bundesliga și crede că acesta ar putea face senzație în Premier League, notează The Athletic.

Erling Haaland mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024, doar că Mino Raiola i-a pus o clauză specială. Din vara lui 2022, superstarul poate semna cu orice echipă care le achită germanilor 75 de milioane de euro. 

Situație care nu este prea convenabilă pentru conducerea Borussiei, având în vedere că atacantul este cotat la 150 de milioane de euro, conform transfermarkt. 

În sezonul 2021-2022, cu toate că a fost accidentat, Haaland a marcat 19 goluri și a oferit 6 pase decisive în 16 meciuri, în toate competițiile. 

Modifică setările cookies