Spania

Asta e ultima pe piața transferurilor! „Perez vrea ca Haaland să joace la Barcelona!” Anunț neașteptat 

Erling Haaland (21 ani) și Kylian Mbappe (23 ani) sunt cei mai 'râvniți' jucători de pe piața transferurilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 13:29
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 13:31

Atacantul francez rămâne liber de contract în vară și sunt șanse mari să semneze cu Real Madrid, club în tricoul căruia își dorește să joace încă din vara lui 2021. Gruparea blanco a făcut atunci o ofertă care se apropia de 200 de milioane, însă oficialii lui PSG au refuzat-o, sperând că îl vor convinge să semneze prelungirea. 

Mbappe pare mai decis ca niciodată să plece, astfel că a refuzat orice propunere venită din partea conducerii Parisului, iar mutarea sa ar urma să fie una dintre cele mai răsunătoare din vară. 

De cealaltă parte, Haaland este și el la fel de dorit pe piața transferurilor, iar 'mașina de goluri' a lui Dortmund are o clauză prin care poate pleca în vară, dacă se achită 75 de milioane de euro în schimbul său. În dreptul norvegianului s-au speculat mai multe nume ale cluburilor importante, printre care și Real Madrid și Barcelona.

Anunțul momentului: „Florentino Perez vrea ca Haaland să joace la Barcelona!” 

Haaland este obiectivul principal al lui Laporta, care speră să elibereze masa salarială astfel încât să și-l poate permite. Transferul său ar reprezenta o reală lovitură, dar și dovada că Barca revine pe prima scenă a fotbalului, având în lot nume stelare. Nu doar Laporta îl vrea pe Haaland pe Camp Nou, ci și Florentino Perez! 

Anunțul vine ca o surpriză, în contextul în care Real și-l dorea și ea pe norvegian, însă jurnalistul uruguayan Jorge Ramos dezvăluie că președintele madrilenilor vrea să îl vadă pe atacantul lui Dortmund la rivala Barcelona. 

„Pentru a fi clar: Florentino are nevoie de cel mai bun asociat comercial al său, Barcelona, iar pentru asta trebuie să reinventeze duelul Messi - CR7 cu Mbappe și Haaland”, a informat acesta pe contul său de Twitter. 

Modifică setările cookies