Erling Haaland fc barcelona Lluis Carrasco Spania

"Toată lumea spune că a ales Real Madrid?". Un apropiat al lui Laporta, noi dezvăluiri despre transferul lui Haaland 

Erling Haaland este în atenția mai multor cluburi din Europa, pentru un super transfer la finalul sezonului competițional.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 10:31
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 11:01

Presa din străinătate a speculat mult despre o mutare a norvegianului pe Camp Nou, iar Lluis Carrasco, un apropiat al lui Joan Laporta, a oferit câteva detalii în plus pe acest subiect.

"Cred că Haaland va merge la Barcelona. Toată lumea spune că a ales Real Madrid? Bun, așa se spunea și despre Dembele că rămâne. Știu că Laporta îl adoră pe Haaland. 

Are nevoie de un star, de un simbol, pentru acest proiect cu jucători tineri. Cineva care poate domina fotbalul european. Putem avea o echipă mare, dar este nevoie și de un star. Nu există nicio îndoială că Haaland este acest star. Erling este interesat de un proiect câștigător, știu că își dorește un proiect unde să fie lider", a declarat Carrasco, la Jijantes, show prezentat de jurnalistul Gerard Romero. 

Joan Laporta și Mino Raiola au avut o întâlnire pe 13 decembrie, la gala Golden Boy din Torino, unde ar fi discutat despre transferul lui Erling Haaland pe Camp Nou: "Au o prietenie extraordinară de când au negociat transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Barcelona. Haaland vrea să fie liderul unui proiect câștigător și preferă să nu joace în aceeași echipă cu Kylian Mbappe, astfel că Real Madrid nu ar mai fi o prioritate pentru norvegian", susțin spaniolii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!