FC Bayern Bundesliga Manuel Neuer Oliver Kahn Germania

Motivul pentru care FC Bayern nu-l lasă pe Manuel Neuer să plece. Ce a spus președintele „bavarezilor”

Oliver Kahn este președintele lui FC Bayern din iulie 2021.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 19:15
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 19:14

Fostul portar a vorbit despre Manuel Neuer și despre faptul că goalkeeperul Germaniei se află și acum, la 36 de ani, într-o formă „de zile mari”. Oliver Kahn a evidențiat faptul că FC Bayern va continua să-i prelungească înțelegerea atât timp cât Manuel Neuer va servi la cel mai înalt nivel.


„Manuel continuă să aibă performanțe extrem de bune și cât timp se va afla la nivelul ăsta, poate continua până la 40 de ani. O poate face chiar și după ce împlinește 40. Așa că de ce să nu-i reînnoim contractul?”, au fost cuvintele lui Oliver Kahn, potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

Manuel Neuer apără în poarta naționalei și la Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde nemții se află pe ultima poziție, cu un singur punct după două meciuri.

În campionat, goalkeeperul „bavarezilor” a bifat 12 apariții în această stagiune și a reușit în patru meciuri să nu încaseze gol. De altfel, Neuer nu a putut bloca poarta doar de 11 ori.

Cariera lui Manuel Neuer

Neuer și-a făcut junioratul la Schalke 04, în 2005 a ajuns la echipa mare, iar în 2011 Bayern Munchen l-a cumpărat pentru 30 milioane de euro, moment în care cota sa, potrivit site-urilor de specialitate, era de 28 milioane de euro.

Neamțul a bifat 488 de apariții în tricoul „bavarezilor”. A primit 384 de goluri și a închis poarta în 233 de meciuri. În perioada 2015 - 2017, Neuer a valorat, conform Transfermarkt, 45 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!