Bayern Munchen Cristiano Ronaldo Oliver Kahn Germania

Bayern Munchen anunță public că nu îl vrea pe Cristiano Ronaldo. Explicația lui Oliver Kahn

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este liber de contract de o săptămână, după despărțirea cu scandal de Manchester United, iar portughezul ar urma să ia o decizie în privința viitorului său după Cupa Mondială.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 13:37
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 13:35

Oliver Kahn, președinte Bayern: "Nu încape discuția privind transferul lui Ronaldo"

Presa internațională a scris în ultimele zile despre mai multe posibile destinații pentru CR7, cum ar fi Newcastle sau Al Nassr, dar și despre Bayern Munchen. Totuși, campioana Germaniei nu are nicio intenție să îl transfere pe portughez, susține Oliver Kahn.

Într-un interviu pentru Sky, președintele lui Bayern Munchen a negat din nou varianta conform căreia Ronaldo ar putea ajunge la formația bavareză, explicând că portughezul nu se potrivește strategiei clubului.

"Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre", a spus Kahn.

Oliver Kahn: "Harry Kane e un fotbalist foarte bun, dar este sub contract"

Întrebat despre un alt posibil transfer, cel al lui Harry Kane, golgheterul lui Tottenham, fostul mare portar german a fost mai rezervat în discurs.

"Sigur, Harry Kane este un fotbalist foarte bun, dar mai sunt mulți alții. Urmărim foarte mulți jucători și nu e în regulă să vorbesc despre cei aflați sub contract cu alte echipe. Repet, avem o echipă care se descurcă foarte bine pentru moment", a mai spus Oliver Kahn.

Ce a spus Cristiano Ronaldo după plecarea de la Manchester United

În urmă cu o săptămână, Manchester United a anunțat într-un comunicat oficial despărțirea "de comun acord, cu efect imediat". Decizia vine la doar câteva zile după apariția integrală a interviului acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan, în care portughezul a criticat în termeni duri conducerea clubului, actualul, dar și precedentul antrenor.

CR7 va fi liber să semneze cu orice altă formație după turneul final și spune că vrea o nouă provocare în carieră.

"În urma discuțiilor purtate cu Manchester United, am decis de comun acord să îmi închei contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii acestei echipe. Aceste lucruri nu se vor schimba.

Simt că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Manchester United toate cele bune", a transmis Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!