Gavi a dat 'lovitura'! Prințesa Leonor, fiica Regelui Spaniei, a pus ochii pe tânărul jucător al Barcelonei! Ce i-a spus Felipe al IV-lea fotbalistului 

Gavi Prințesa Leonor Regele Felipe al Spaniei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 18:33
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 18:33

Naționala Spaniei a făcut spectacol în runda inaugurală de la Campionatul Mondial, impunându-se cu 7-0 în meciul cu Costa Rica

Unul dintre marcatori a fost Gavi (18 ani), care a devenit cel mai tânăr fotbalist al naționalei Spaniei la un turneu internațional, la 18 ani și 110 zile. Tânărul jucător al Barcelonei a impresionat în acest sezon, câștigând și două trofee: Golden Boy 2022 și Trofeul Kopa în cadrul galei Balonul de Aur. 

La finalul meciului cu Costa Rica, spaniolii au primit o vizită specială în vestiar. Regele Felipe al IV-lea a coborât pentru a-i felicita pentru startul extrem de bun în cadrul turneului din Qatar și a mers personal pentru a lua tricoul lui Gavi. 

Prințesa Leonor îl admiră pe fotbalistul Spaniei 

Regele a fost filmat discutând cu Gavi, iar apoi primind semnături pe tricoul tânărului fotbalist de la tot lotul Spaniei. La câteva zile de la moment, presa iberică a venit cu noi detalii inedite legate de vizita Regelui în vestiar. 

Conform jurnaliștilor de la AS, prințesa Leonor, prima fiică a Regelui Felipe al IV-lea și a Reginei Letizia a Spaniei, moștenitoare a tronului, ce a primit și titlul de Alteța Sa Regală, Prințesă de Asturia, l-ar simpatiza pe Gavi. Spaniolii anunță că fata are în camera din școala internat la care merge, din Țara Galilor, un panou pe care a pus fotografii cu Gavi. 

Astfel, s-a speculat că tricoul fotbalistului nu este pentru Rege, ci pentru fiica acestuia, care îl admiră extrem de tare. Tânăra are 17 ani și recent ar fi avut o relație cu un tânăr brazilian de care s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!