Erling Haaland Athletic Bilbao Borussia Dortmund Germania

Efectul Haaland lovește din nou! Un puști a intrat în timpul meciului pe teren, iar atacantul s-a oprit și i-a dat autograf

Haaland a făcut un copil fericit în primul meci de pregătire. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:35
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:44

Haaland a stârnit un moment inedit în Champions League. În meciul cu Manchester City, Octavian Șovre i-a cerut un autograf, iar UEFA l-a pedepsit pe asistent să mai oficializeze meciurile europene și l-a exclus de la EURO 2020. Tușierul român și-a motivat gestul ca pe un ajutor pentru copiii de la asociația SOS Autism Bihor, cartonașele semnate de starul norvegian fiind scoase la licitație. 

La 3 luni distanță, Haaland a fost protagonistul unui eveniment similar. Un puști a întrerupt partida de pregătire a Borussiei Dortmund pentru a-i cere atacantului să îi semneze tricoul. Băiatul era atât de entuziasmat, încât nu a mai așteptat pauza. În minutul 43 al amicalului cu Athletic Bilbao a intrat pe teren, chiar când germanii urmau să execute un corner, și i-a cerut un autograf lui Haaland. Norvegianul i-a îndeplinit dorința, apoi l-a escortat în afara terenului. 

  • Efectul Haaland lovește din nou! Un puști a intrat în timpul meciului pe teren pentru a-i cere autograful

Haaland nu a reușit să înscrie la primul meci de pregătire din acest sezon, iar Dortmund a fost învinsă cu 0-2 de Bilbao. Golurile au fost marcate de Raul Garcia, din penalty, și Dani Vivian. 

Modifică setările cookies