Erling Haaland Athletic Bilbao Borussia Dortmund Germania Efectul Haaland lovește din nou! Un puști a intrat în timpul meciului pe teren pentru a-i cere autograful

Efectul Haaland lovește din nou! Un puști a intrat în timpul meciului pe teren, iar atacantul s-a oprit și i-a dat autograf

Haaland a făcut un copil fericit în primul meci de pregătire. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:35
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:44

Haaland a stârnit un moment inedit în Champions League. În meciul cu Manchester City, Octavian Șovre i-a cerut un autograf, iar UEFA l-a pedepsit pe asistent să mai oficializeze meciurile europene și l-a exclus de la EURO 2020. Tușierul român și-a motivat gestul ca pe un ajutor pentru copiii de la asociația SOS Autism Bihor, cartonașele semnate de starul norvegian fiind scoase la licitație. 

La 3 luni distanță, Haaland a fost protagonistul unui eveniment similar. Un puști a întrerupt partida de pregătire a Borussiei Dortmund pentru a-i cere atacantului să îi semneze tricoul. Băiatul era atât de entuziasmat, încât nu a mai așteptat pauza. În minutul 43 al amicalului cu Athletic Bilbao a intrat pe teren, chiar când germanii urmau să execute un corner, și i-a cerut un autograf lui Haaland. Norvegianul i-a îndeplinit dorința, apoi l-a escortat în afara terenului. 

  • Efectul Haaland lovește din nou! Un puști a intrat în timpul meciului pe teren pentru a-i cere autograful

Haaland nu a reușit să înscrie la primul meci de pregătire din acest sezon, iar Dortmund a fost învinsă cu 0-2 de Bilbao. Golurile au fost marcate de Raul Garcia, din penalty, și Dani Vivian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!