Erling Haaland Borussia Dortmund Mino Raiola Germania 'Bestia' Haaland, editie limitata! :) Agentul sau a facut anuntul: "Doar zece cluburi il pot cumpara!" Ce a spus Raiola

'Bestia' Haaland, editie limitata! :) Agentul sau a facut anuntul: "Doar zece cluburi il pot cumpara!" Ce a spus Raiola 

Erling Haaland (20 ani) este una dintre revelatiile fotbalului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 10:14
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 10:15

Atacantul lui Dortmund este de neoprit, iar marile cluburi se bat pentru semnatura lui. Adus iarna trecuta de nemti de la Salzburg, Haaland a inscris pe banda rulanta, iar din vara anului urmator ar putea pleca din Germania. Norvegianul are o clauza de 75 de milioane de euro care se activeaza din iunie 2022, anunta CBS Sports. 

Cluburi precum Barcelona sau Real Madrid l-ar avea pe lista pe tanarul marcator. Agentul jucatorului, Mino Raiola, a vorbit intr-un interviu pentru BBC despre viitorul starului sau. 

  • Bestia Haaland, editie limitata! :) Agentul sau a facut anuntul: Doar zece cluburi il pot cumpara! Ce a spus Raiola

"Doar zece cluburi isi pot permite sa il cumpere pe Haaland si sa ii ofere locul in care i-ar placea sa se afle dupa Dortmund. Patru din acele cluburi sunt in Anglia. 

Este clar ca toata lumea il vede pe Erling ca pe unul dintre potentialele staruri ale viitorului, e foarte dificil ce a reusit el la varsta pe care o are", a spus Raiola. 

27 de goluri in 25 de meciuri are Erling Haaland in acest sezon pentru Dortmund si 7 pase de gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!