Nantes Accident Emiliano Sala bilete Nimes omagiu Franta

Fanii lui Nantes au luat cu asalt stadionul! Meciul din campionat care se va juca cu casa inchisa! Cat au costat biletele!

FC Nantes va pregati un moment special pentru Emiliano Sala.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019, 22:52
Data actualizarii: Sambata 09 Februarie 2019, 22:57

Oficialii clubului FC Nantes au luat o decizie impresionanta pentru Emiliano Sala. Francezii au setat un pret fix pentru toate biletele de la meciul cu Nimes, din campionat. Indiferent de locul in stadion, fanii lui Nantes au putut achizitiona un bilet la pretul de 9 euro, numarul pe care Sala il purta pe tricou.

Ulterior, clubul francez a anuntat ca toate biletele au fost epuizate si stadionul va fi plin. Fostul atacant va putea fi omagiat de intreg stadionul, asa cum si-au dorit conducatorii clubului. 

"CASA INCHISA! Ne intalnim maine pentru a onora amintirea lui Emiliano", au scris francezii pe contul de Twitter.

FC Nantes anuntase vineri ca preturile biletelor vor fi setate la un pret unic pentru orice zona a stadionului si in numai 36 de ore de la anunt, biletele au fost epuizate.

"Pentru ca numarul maxim de suporteri sa poata, alaturi de jucatori, sa ii aduca un ultim omagiu lui Emiliano la Nantes - Nimes, orice bilet costa 9 euro. Indiferent de categoria sau de tribuna dorita, aceasta oferta va fi valabila pana la lovitura de incepere a meciului", au scris francezii pe site-ul oficial al clubului.

Modifică setările cookies