Emiliano Sala deces Accident Emiliano Sala David Ibbotson operatiune privata de cautare Pilotul David Ibbotson Fotbal extern Familia pilotului nu renunta! Omul care il transporta pe Emiliano Sala nu a fost gasit! Ce a hotarat fiica lui David Ibbotson!

Familia pilotului nu renunta! Omul care il transporta pe Emiliano Sala nu a fost gasit! Ce a hotarat fiica lui David Ibbotson!

Trupul lui Emiliano Sala a fost recuperat de autoritati.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019, 23:16
Data actualizarii: Vineri 08 Februarie 2019, 23:19

Corpul recuperat din epava avionului care a disparut deasupra Canalului Manecii pe 21 ianuarie a fost identificat oficial ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, a anuntat joi seara politia din comitatul Dorset (sud-estul Angliei).

"Corpul adus la Portland (sud-estul Angliei) astazi (joi) a fost oficial identificat de catre medicul legist al comitatului Dorset ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala", a anuntat politia pe Twitter, adaugand: "Familia domnului Sala si cea a pilotului David Ibbotson au fost informate. Gandurile noastre se indreapta catre ei toti".

Medicul legist, insarcinat sa stabileasca daca moartea s-a produs din cauza naturale, "va continua sa ancheteze circumstantele acestui deces", a precizat politia.

Pilotul David Ibbotson nu a fost gasit alaturi de Emiliano Sala, iar familia omului care il transporta pe fotbalist nu renunta. Fiica pilotului a creat o pagina pe care oamenii pot dona o suma de bani pentru a continua cautarile.

In numai o ora s-au strans 3.000 de lire, insa pentru ca operatiunea sa continue va fi nevoie de 300.000 de lire. In cazul fotbalistului, o operatiune privata de cautare a inceput dupa ce o pagina asemanatoare a reusit sa stranga peste 260.000 de lire.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!