FCSB, în alertă la nivelul fundașilor centrali! Surpriza care poate apărea în lot la meciul cu FC Botoșani

FCSB FC Botosani Joyskim Dawa Siyabonga Ngezana Vlad Chiriches Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 22:55
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 22:55
FCSB se pregătește pentru meciul cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 20:00, în runda cu numărul 27 din Liga 1, iar liderul acuză mai multe probleme de loc înaintea confruntării cu ultima clasată.

FCSB are probleme importante la nivelul fundașilor centrali înaintea meciului cu FC Botoșani. Denis Haruț este în continuare accidentat și nu va face parte din lot, Siyabonga Ngezana a acuzat și el probleme medicale la antrenamentul de astăzi, iar Joyskim Dawa va reveni abia vineri în România, după o săptămână petrecută în Franța, unde a fost alături de soția sa, care a născut.

FCSB, în alertă la nivelul fundașilor centrali

O veste bună dată de Mihai Stoica este aceea că Vlad Chiricheș a început antrenamentele cu echipa, iar experimentatul stoper ar putea fi inclus pentru partida de duminică, mai ales că FCSB are probleme serioase la nivelul fundașilor centrali.

"Haruț n-a făcut antrenamente cu echipa nici măcar integrat. Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenament cap-coadă, el poate fi și duminică pe bancă, dar nu știu ce se va hotărî.

Azi a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie serios, iar Dawa abia mâine se prezintă la primul antrenament, deci va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșaniul. Exact o săptămână a lipsit", a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Alexandru Pantea se operează la Roma: "Mizăm ca în toamnă să fie apt de joc"

Managerul general de la FCSB a oferit detalii și despre Alexandru Pantea, care a suferit recent o accidentare la nivelul ligamentelor încrucișate în timpul unui antrenament și va lipsi de pe teren aproximativ 6 luni.

"Pantea se va opera miercuri la Roma, la profesorul Mariani. Profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon.

Florin Tănase a avut aceeași accidentare, a avut ligamentul încrucișat anterior rupt. La Pantea e puțin mai complicat, s-au rupt și ambele meniscuri și colateralul e întins, dar Florin Tănase a jucat în mai puțin de 4 luni. Noi mizăm ca Alexandru Pantea să fie în toamnă apt de joc", a mai spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!