EXCLUSIV Suspendarea i-a dat planurile peste cap lui Andrei Prepeliță: „Am spus că în iarnă fac asta!” Ce nu a ieșit bine

Andrei Prepelita FC Arges Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:47
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:46
Antrenorul a fost prezent în studioul emisiunii Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

Andrei Prepeliță a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal cu o amendă în valoare de 6.800 de lei și patru etape de suspendare, pentru a antrenat deși nu avea licența PRO. Nici FC Argeș, unde a antrenat Prepeliță nu a scăpat, clubul fiind sancționat cu suma de 25.000 de lei.

Suspendarea i-a dat planurile peste cap lui Andrei Prepeliță: „Am spus că în iarnă fac asta!” Ce nu a ieșit bine

Fostul antrenor de la FC Argeș a precizat că a primit oferte de când a părăsit postul de la Pitești și că se pregătea să revină pe banca tehnică din această perioadă de iarnă. Însă, suspendarea primită de FRF i-a dat planurile peste cap lui Prepeliță.

„Au fost discuții în perioada asta? Am avut discuții, da, de când am încheiat contractul cu FC Argeș. Dar, am spus că în iarnă va fi un moment prielnic să preiau o echipă, pentru că ai ceva timp să pregătești echipa.

Poți să mai aduci jucători, fiind fereastra asta de transferuri, doar că la finalul anului a venit și acea suspendare de patru etape și, din păcate, s-au împotmolit, să spun așa, negocierile.

Mi se pare corect, și eu dacă aș fi președinte la un club... Să iei un antrenor cu o suspendare și cu patru etape...”, a spus Andrei Prepeliță la Ora Exactă în Sport.


FC Argeș l-a demis pe Andrei Prepeliță pe 24 octombrie, când piteștenii au pierdut cu Petrolul Ploiești pe Stadionul „Ilie Oană”, scor 0-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!