Andrei Prepeliță a găsit o tehnică prin care să „fenteze” regulamentul FRF pentru a putea antrena din nou

Andrei Prepelita FC Arges FRF Superliga Andrei Prepeliță
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 22:00
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 22:06

Andrei Prepeliță (37 de ani) a fost amendat și suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal pentru că a antrenat deși nu are licență PRO.

Fostul jucător de la FCU și FCSB nu are de gând să stea pe margine până își va lua licența și anunță că intenționează să-și reactiveze carnetul de fotbalist pentru a putea sta pe banca echipelor pe care le va pregăti.

Prepeliță vrea să „fenteze” regulamentele

„În ultima perioadă, am fost cu trei-patru echipe în negocieri. Din păcate, pe final, această decizie cu cele patru etape de suspendare m-a dat puțin înapoi.

Acum, mai mult mă concentrez pe relația mea cu avocații, să vedem cum reușim să contracarăm această decizie a Comisiei de Disciplină. M-am aflat în discuții avansate, dar nu știu ce club și-ar asuma responsabilitatea să pună un antrenor care este suspendat patru etape. Mai exista o singură variantă… să mă reactivez ca jucător, să pot să stau pe bancă”, a spus Andrei Prepeliță, potrivit as.ro.

Andrei Prepeliță a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal cu o amendă în valoare de 6.800 de lei și patru etape de suspendare, pentru a antrenat deși nu avea licența PRO.

Nici FC Argeș, unde a antrenat Prepeliță nu a scăpat, clubul fiind sancționat cu suma de 25.000 de lei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!