VIDEO EXCLUSIV Plecarea lui Ișfan l-a surprins pe Marius Croitoru: „Nu mă așteptam să ofere suma asta”

Alexandru Isfan FC Arges Marius Croitoru Superliga Superliga Alexandru Ișfan
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 22:32
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 22:41

Fotbalistul a plecat la începutul lui ianuarie de la FC Argeș la Universitatea Craiova.

Oltenii nu au plătit decât 650.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Ișfan la echipă. În actuala stagiune, fotbalistul a făcut senzație la argeșeni: patru goluri și patru pase decisive a reușit jucătorul în 21 de apariții în echipamentul fostului său club.

Plecarea lui Ișfan l-a surprins pe Marius Croitoru: „Nu mă așteptam să ofere suma asta”

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Argeș de la sfârșitul lui octombrie 2022, a vorbit despre Alexandru Ișfan la emisiunea „Superfanii”, evidențiind faptul că plecarea sa îl afectează, mai ales că echipa a rămas descoperită fără un om de atac veritabil.

„Mă afectează plecarea lui, am rămas puțin descoperiți din punct de vedere al under-ului, dar am găsit soluții și încercăm. A scos o sumă foarte importantă pentru club, sumă pe care nu mă așteptam ca cei de la Craiova să o ofere. 

Aici, cine l-a vândut pe Ișfan a făcut-o foarte bine. El are șansa acum să demonstreze la o echipă mare, care are campionatul ca obiectiv, din punctul ăsta de vedere nu îi pot ura decât tot binele din lume”, a spus Marius Croitoru la emisiunea „Superfanii”.

Alexandru Ișfan a ajuns deja la inima lui Eugen Neagoe! Ce a remarcat antrenorul Universității Craiova

În clipa actuală, clubul se află în cantonament în Antalya, iar antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, a vorbit despre Alexandru Ișfan, evidențiind faptul că a impresionat încă din prima zi a pregătirilor.

„Pe Ișfan îl cunoșteam, mă rog, ca adversar. Îl știam foarte bine, ok, l-am urmărit încă de când juca la Mioveni, când era în Liga 2. De atunci mi-a plăcut, era un jucător interesant, cu calități bune. 

Acum a ajuns și la naționala de tineret. Prin aducerea lui la noi, sper că și realizările lui vor fi și mai mari, să se vadă asta și în rezultate noastre și cred că va putea face pasul și la echipa de seniori a naționalei. 

A arătat destul de bine încă din prima zi, se cunoaște cu mulți jucători de la noi, pentru că este coleg cu ei la naționala de tineret”, a spus Eugen Neagoe în cantonamentul din Antalya.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!