GALERIE FOTO Ofertă pentru Ronaldo Deaconu! Ce a răspuns Pawel Golanski, fostul jucător de la FCSB și directorul sportiv de la echipa românului

Ronaldo Deaconu Ekstraklasa FCSB korona kielce Pawel Golanski Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:25
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:25

Fostul internațional de tineret-olimpic joacă de anul trecut la Korona Kielce, club din Ekstraklasa, prima ligă a Poloniei.

Mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu (25 de ani), fostul internațional de tineret prezent cu naționala la Jocurile Olimpice din 2020, joacă din acest sezon la Korona Kielce, echipă din prima ligă a Poloniei, care recent a primit o ofertă de transfer pentru fotbalistul român.

Pawel Golanski, fostul internațional polonez de la Steaua/FCSB și ASA Târgu Mureș, în prezent director sportiv la Korona Kielce, a confirmat pentru Radio Eska că gruparea din Ekstraklasa a primit o ofertă pentru Deaconu, fără să numească clubul care l-a dorit pe mijlocașul ofensiv.

Ronaldo Deaconu, 2 pase decisive în 12 meciuri la Korona Kielce

”Oferta a fost respinsă pentru că nu era una atractivă. În plus, românul este un jucător important în lupta pentru evitarea retrogradării (n.r. - Korona Kielce este pe locul 17, penultimul, după primele 17 runde disputate), au explicat cei de la Radio Eska.

Transferat în vară la Korona după o experiență stranie în liga a doua din China, Deaconu a jucat până acum 11 meciuri pentru polonezi în Ekstraklasa, dintre care 8 ca titular, fără să înscrie vreun gol. 

În Cupa Poloniei, el a reușit în schimb două pase de gol în singura partidă în care a evoluat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!