FOTO ȘI VIDEO Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului! A debutat unul dintre ”gemenii golului”

Dinamo CS Paulesti Filip Dujmovic meci amical Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 13:45
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 16:17

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3, acolo unde s-a transferat Valentin Lazăr, fostul jucător al ”câinilor”.

FINAL Dinamo - CS Păulești 0-0

 

MIN. 90 Final în amicalul de la Buftea, Dinamo nu reușește să treacă de CS Păulești din Liga 3, scor 0-0, în primul amical al iernii pentru echipa lui Ovidiu Burcă.

MIN. 48 Prima ocazie din repriza secundă, un voleu pe lângă poartă, este semnată de debutantul Dragoș Alexandru Irimia, unul dintre frații gemeni în vârstă de 16 ani promovați la prima echipă a lui Dinamo. David Irimia este fundaș stânga, în timp ce Dragoș Irimia joacă pe postul de mijlocaș central. Ambii frați au marcat în acest sezon în derby-ul cu FCSB din Liga de Tineret, scor 3-3: Dragoș a înscris atunci în debutul primei reprize, iar David a egalat în prelungirile partidei.

MIN. 46 Ovidiu Burcă schimbă la pauză în totalitate echipa: Oncescu - Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr, I. Roșu, Dragoș Al. Irimia, Bani, Al. D. Pop, Ghezali, N. Roșu.

MIN. 45 Final de primă repriză, 0-0 la pauză. În afară de barele lui Delciu și Iglesias, dinamovistul Borcea a avut și el două ocazii mari pe finalul primei părți.

MIN. 25 Dinamo domină clar partida de pregătire cu CS Păulești. ”Câinii” lui Ovidiu Burcă au avut două șuturi în bară în prima jumătate a reprizei I. Cristian Delciu, mijlocaș ofensiv de bandă în vârstă de 18 ani, este printre cei mai activi jucători dinamoviști.

UPDATE Echipa lui Dinamo:

Dujmovic - Gabriel de Moura, Giafer, Patriche (căpitan), A. Șerban - Delciu, Gorka Larrucea, Dani Iglesias, Borcea, A. Florescu - Țîră

Rezerve: Oncescu - Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr, I. Roșu, Dragoș Al. Irimia, Bani, Al. D. Pop, Ghezali, N. Roșu

Antrenor: Ovidiu Burcă

Dinamo începe sâmbătă la prânz la Buftea seria meciurilor amicale din această iarnă, primul adversar din perioada de pregătire fiind CS Păulești, echipă din Liga 3 unde s-a transferat recent Valentin Lazăr, fostul jucător al ”câinilor” intrat în dizgrația antrenorului principal Ovidiu Burcă.

Vineri, Dinamo a anunțat oficial rezilierea contractelor jucătorilor Alin Dudea (fundaș central / mijlocaș defensiv), Vasile Buhăescu (atacanți) și Ștefan Fara (portar), care s-au numărat printre cei care au inițiat greva fotbaliștilor de la echipă din cauza restanțelor salariale.

În schimb, tot vineri, străinii lui Dinamo, Filip Dujmovic, Gorka Larrucea, Dani Iglesias, Gabriel de Moura, Quentin Bena și Lamine Ghezali, au transmis mesaje în care au susținut că nu doresc să plece de la echipă și că au drept obiectiv promovarea în Liga 1.

Meciurile amicale ale lui Dinamo din această iarnă

21 ianuarie: CS Păulești

25 ianuarie: CSO Plopeni

28 ianuarie: Progresul Spartac

1 februarie: CSM Slatina

4 februarie: Gloria Buzău

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite

10 februarie: Unirea Slobozia

11 februarie: Farul Constanța

18 februarie: FC Brașov

Foto: Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!