FCSB își cedează un jucător în Liga 3! E a patra oară când fotbalistul e trimis sub formă de împrumut

FCSB stefan cana Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:28
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:27

Doar două apariții a bifat jucătorul pentru gruparea „roș-albastră”.

Ștefan Cană (22 ani) a semnat cu FCSB în toamna anului 2020, iar de atunci a fost trimis sub formă de împrumut la trei echipe diferite: ACSM Poli Iași, de două ori, și Unirea Constanța.

FCSB își cedează un jucător în Liga 3! E a patra oară când fotbalistul e trimis sub formă de împrumut

Conducerea „roș-albastră” s-a înțeles cu Unirea Constanța la începutul sezonului pentru împrumutul lui Ștefan Cană, iar acum, în această perioadă de mercato, fotbalistul va pleca la Suceava pentru a-și ispăși restul sezonului la Foresta, conform monitorulsv.ro.

Ștefan Cană a bifat în echipamentul FCSB-ului doar trei apariții: împotriva lui Slovan Liberec, 0-2 (20 minute), în victoria categorică cu FC Argeș, 5-0 (90 minute), respectiv împotriva lui ACSM Poli Iași, 2-5 (28 minute), toate în sezonul 2020/21.


Foresta Suceava, în această stagiune

Clubul se află pe prima poziție în Liga 3 Seria 1 cu 38 de puncte din 45 posibile. Foresta Suceava a înregistrat, astfel, 12 victorii, două rezultate de egalitate și o singură înfrângere în 15 etape. 

Liderul a mai „pus sigiliu” pe trei fotbaliști în această fereastră de transferuri. Robert Martin a venit de la Șomuz Fălticeni, Valentin Hagiu, de la Rapid Brodoc, respectiv Sebastian Nechita, de la Dante Botoșani, a mai notat sursa de mai sus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!