Fotbal intern

Omul numărul 1 care vine să salveze Dinamo de la retrogradare! Șefii "câinilor" l-au convins pe fotbalistul de la CFR

Dinamo a declanșat operațiunea transferurilor pe repede-înainte. Stoican are speranțe! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 18:49

Potrivit Gsp.ro, echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare este foarte aproape să-l achiziționeze pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Dinamo are nevoie de un portar cu experiență, iar goalkeeper-ul ardelenilor pare a fi o soluție optimă pentru a da siguranță formației care a pornit cursa contra-cronomentru de a se salva de la retrogradare.

Dinamo a pornit ofensiva

Penultima în clasament cu 12 puncte după 21 de etape, Dinamo a efectuat mai multe transferuri, l-a vândut pe Deian Sorescu, dar Figueiredo pare a fi fotbalistul din agenda oficialilor grupării lui Stoica care le-ar da speranțe. 

Stoican îl are în staff pe Ema Dolha în funcția de antrenor de portari, l-a luat pe Thomas Chesneau de la Chiajna, însă are nevoie de un om cu experiență între buturi. Potrivit Gsp.ro, șefii de la Dinamo i-ar fi spus jucătorului de la CFR să-și rezolve până duminică situația contractuală cu trupa lui Dan Petrescu. 

Conform sursei mai sus menționate, portughezul născut în Munchen (Germania) câștigă 10.000 de euro lunar în Gruia, iar la Dinamo ar primi 5.000 de euro, dar remunerația ar putea crește. 

Portughezul în vârstă de 31 de ani e un portar cu talie, 1,95 m, a mai jucat la Braga, a făcut parte din lotul Valenciei, iar în urmă cu șapte ani valora potrivit transfermarkt 1,7 milioane euro. Cota sa în prezent se ridică la doar 350.000 de euro.

Cristiano are șase selecții în naționala de tineret a Portugaliei. Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur punct în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies