VIDEO ”Dinamo și-a atins scopul”. Ultimele detalii despre transferul lui Sorescu la Raków Czestochowa

Deian Sorescu (24 de ani) a plecat spre Polonia unde va semna cu cei de la Raków Czestochowa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:19
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:33

Mijlocașul și-a dorit să plece de la Dinamo și a semnat cu firma fraților Becali în urmă cu aproximativ trei luni. Giovanni Becali a plecat cu Sorescu spre Polonia pentru semnarea contractului și vizita medicală.

„A durat o zi întreagă, dar important e că Dinamo și-a atins scopul. Și-au programat 800.000 și eu sper că au aproape un milion, au și procente la următoarea vânzare. Important e că după o zi întreagă s-a rezolvat. 

Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu

Jucătorul nu a semnat încă, vom vedea care e situația acolo. Patru ani la Dinamo și alții stau 40 de ani cu o soție și o lasă. Nu? E semnat de trei sau patru luni cu noi și s-a realizat. 

E totul perfect, vizita medicală o face azi și atunci când vizita medicală e ok, ne punem de acord cu taxele care sunt acolo. În principiu, suntem de acord. Era un om de bază, era emblema echipei... hai să dăm uitării tot și să ne gândim că Dinamo trebuie să meargă și fără Sorescu. 

Au luat niște bani, mult mai mulți decât au crezut. Sper să fie bine. Dinamo, cu Flavius Stoican, să se salveze pentru că e păcat ca Dinamo să nu fie în prima ligă”, a spus Giovani Becali, la plecarea spre Polonia.

VIDEO - Imagini cu Deian Sorescu la plecarea spre Polonia

Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow.

În acest sezon, Deian Sorescu a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!