Dinamo CFR Cluj cristiano figueiredo Liga 1

Dinamo a încercat să aducă un portar de la CFR Cluj, dar totul a picat! Condiția pe care a pus-o campioana

Dinamo a încercat transferul unui portar, post pe care Flavius Stoican are mari probleme, cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 16:30
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 16:33

”Câinii” au vrut să-l aducă pe Cristiano Figueiredo (31 de ani), portarul de rezervă al celor de la CFR Cluj, dar totul a căzut după ce conducerea ”câinilor” nu a ajuns la o înțelegere cu campioana României.

Dinamo a ratat transferul lui Cristiano Figueiredo

Șefii din ”Ștefan cel Mare” au vrut să-l împrumute pe Figuiredo până la finalul acestui sezon, dar CFR a pus o condiție. Ca Dinamo să îi plătească acestuia jumătate din salariul său de 10.000 de euro, notează GSP.ro.

Potrivit sursei citate, mutarea a picat după ce părțile nu au ajuns la o înțelegere. Dacă nu va reuși să aducă un portar, Dinamo va începe anul 2022 cu Ștefan Fara între buturi.

Plamen Iliev nu își dorește să mai continue în ”Ștefan cel Mare” și se antrenează separat, iar Mihai Eșanu a suferit o accidentare care îl va ține departe de gazon pentru cel mult o lună.

Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies