Fotbal intern

Lovitura plănuită de Dinamo! Iuliu Mureșan: "El e pe lista noastră!"

Dinamo sondează piața și încearcă să asambleze un lot competitiv pentru salvarea de la retrogradare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:06
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:18

Cu Flavius Stoican pe bancă și un nou staff, trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare a intrat într-o cursă de totul sau nimic. Azi, Iuliu Mureșan și oamenii săi au mai oficializat două transferuri, dar căutările continuă. 

Pe lista celor de la Dinamo se află în prezent și albanezul Elis Bakaj (34 de ani), unul dintre cei mai apreciați fotbaliști care au evoluat în "Groapă". 

Elis Bakaj, dorit de Dinamo

Fără echipă în prezent și cotat la 100.000 de euro, fostul internațional cu un gol în 27 de partide pentru Albania a evoluat ultima dată la gruparea bielorusă Rukh Brest, de care s-a despărțit la finalul anului trecut. 

"Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă și împreună alegem jucătorii. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit playsport.ro.

Adus la Dinamo în 2011 de la Dinamo Tirana, Elis Bakaj a jucat 27 de partide la gruparea roș-albă, timp în care a marcat patru goluri. De la formația din Ștefan cel Mare s-a transferat la Cernomoreț Odessa, unde a activat două sezoane. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies