Liga 1

După ce l-a pierdut pe Sorescu, Dinamo a prezentat șase jucători! Vor debuta în meciul cu FC Argeș

Dinamo a prezentat șase jucători noi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:25
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:29

Dinamo și-a prezentat, prin intermediul rețelelor de socializare, noile achiziții pentru a doua parte a sezonului. Șase jucători au fost prezentați oficial și vor pune umărul pentru salvarea clubului de la retrogradare.

Dinamo și-a prezentat noile achiziții

Pe lângă Răzvan Patriche, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret și Marius Tomozei, în ”Ștefan cel Mare” a fost prezentat și Igor Jovanovic (32 de ani), fostul fundaș al Astrei Giurgiu.

„Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26), Balthazar Pierret (8) și Igor Jovanovic (4), de la stânga la dreapta, au pozat astăzi, în echipamentul oficial de joc, pentru pagina de Facebook a clubului nostru.

Cei 6 jucători transferați de Dinamo București în 2022 vor face deplasarea la Pitești pentru primul meci oficial al anului, cu FC Argeș, programat vineri seară, la ora 20:00, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte, la un singur punct distanță de ultimul loc și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Meciul cu FC Argeș va fi debutul lui Flavius Stoican în noul ”mandat” pe banca echipei din ”Ștefan cel Mare”. Acesta a mai pregătit grupare ”roș-albă” de două ori.

Modifică setările cookies