Liga 1

Ema Dolha vine să salveze Dinamo de la retrogradare! Anunțul oficial al clubului

Emilian Dolha (42 de ani), fostul portar al lui Dinamo, se întoarce în „Ștefan cel Mare” și va face parte din staff-ul lui Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:47
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:50

Clubul Dinamo București a anunțat oficial, prin intermediul paginii de Facebook, că Emilian Dolha va ocupa funcția de antrenor cu portarii la gruparea ”roș-albă”. Gheorghiță Verdeș (41 de ani) se va alătura și el staff-ului condus de Flavius Stoican, în calitate de antrenor secund.

Emilian Dolha s-a întors la Dinamo

Dolha s-a retras în 2015, după o ultimă experiență la Universitatea Cluj, iar apoi a fost numit antrenor cu portarii în cadrul clubului. A mai lucrat la Turris, Sepsi și Energeticianul, iar acum va pune umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare.

  • Emilian Dolha

Portarul a jucat la Dinamo între 2008 și 2011, după care a plecat în Rusia, la Fakel Voronzh. Dolha a mai jucat și în Polonia, pentru Wisla Cracovia și Lech Poznan.

La Dinamo, Dolha va lucra, momentan, cu Ștefan Fara și Mihai Eșanu, singurii portari din lotul dinamovist, ultimul fiind accidentat. Plamen Iliev și-a manifestat intenția de a pleca de la club.

Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies