GALERIE FOTO "Lenjerie de pat matrimonial FCSB", printre căutarile amuzante ale anului 2021!

FCSB amuzant cautari haioase emag lenjerie pat matrimonial Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 13:26
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 13:39

Sintagma se află pe lista celor mai haioase căutări ale internauților, pe cel mai mare site de retail online din România.

"Lenjerie de pat matrimonial FCSB" a fost inclusă pe lista celor mai haioase căutări din 2021 ale clienților eMag, cel mai mare retailer online din România. 

Lenjeria de pat FCSB, într-o companie amuzantă

Căutată, probabil, de o soție sau o iubită pentru partenerul ei microbist, suporter al echipei lui Gigi  Becali, exprimarea li s-a părut exotică și haioasă angajaților companiei. Alături de aceasta, pe listă categoriei "It's complicated" au mai fost incluse căutări ciudate, precum "nevastă pentru fiul meu, Vlad", "tigaie în care să poți găti când nu vrea nevasta", "vreau să îmi spioneze soțul dacă are amantă ce microfon găsesc să îl cos în haină", "bărbatul care și-a confundat nevasta cu ppoezia" sau "boluri apă pentru câini cu urechi lungi".

Căutări stranii, nostime și eclectice

La alte categorii, au fost incluse căutările "ce să mai fumez astăzi" (Ușor confuz), "masajuscator de paraparat de tuns contura" și "si diuri cu manele" (Greu de descifrat, greu de livrat), "cum să fii jmeker?", "cum să nu mori carte bucate", "cum să îți dai seama ce ai fost în viața anterioară" (Dileme existențiale), "set de degete pentru a juca ca să nu îți transpire" și "iepure cu tot cu mustăți și cu urechi și cu codiță care are picioruș norocos pentru a câștiga și eu la loto să am bani de o nevastă că nevasta mă bate și îmi ia baniiiii" (Supradoză de imaginație), "prezervative cu sarmale", "foloweri de tiktok" sau "robot de făcut mujdei" (Cum nu aveți?), "papuci de casă porno", "nevastă" și "emag băiat drăguț care să se poarte frumos" (matrimoniale) sau "duh din lampa emag genius", "nevastă donvlabilă" și "prezervativ cu țepi" (Încercarea moarte n-are). Pentru toate căutările haioase, intră în galeria foto. 

Sursa foto - Facebook (@eMAG.ro) / domi-tex.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!