florin tanase FCSB Superliga Florin Tănase - FCSB

”Merită un contract”. Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Florin Tănase (26 de ani) este pe picior de plecare de la FCSB. Atacantul ar putea prinde un contract în Emiratele Arabe Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 19:00
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 19:02

Al Nasr este echipa care este gata să-i achite clauza de reziliere lui Tănase, în valoare de trei milioane de euro. În prezent, la FCSB, Tănase este remunerat cu 30.000 de euro lunar.

”E normal că vrea să plece, a ieșit golgheter, joacă și la echipa națională. E normal să caute în altă parte. Se gândește și la partea financiară, cred că asta îl interesează în principal acum. 

Vrea acum să se pună la adăpost din punct de vedere financiar, cum spunem noi fotbaliștii. Cred că merită un contract pentru că și-a făcut treaba aici”, a spus Marius Niculae, pentru Digi Sport.

Transferul său ar fi o pierdere însă pentru FCSB, care are șanse minime în lupta la titlu din acest sezon, distanța dintre ea și CFR Cluj fiind deja de 10 puncte. Tănase a fost golgheterul campionatului în sezonul trecut, iar în acest sezon se află pe locul al treilea, cu 9 goluri înscrise, la două distanță de liderul Betancor. 

Florin Tănase și-ar fi negociat deja și salariul la noua echipă, iar conform Fanatik, fotbalistul ar urma să încaseze 80 000 de euro pe lună la Al Nasr, de aproape trei ori mai mult decât salariul pe care îl are la FCSB. Anual, salariul jucătorului ar ajunge la 960 000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!