UTA Arad David Miculescu FCSB Superliga

UTA dezvăluie oferta primită de la FCSB pentru David Miculescu: "Prețul lui este mult mai mare!"

David Miculescu (20 de ani), atacantul celor de la UTA Arad, a impresionat în actuala stagiune și a atras atenția lui FCSB, dar și a unor cluburi din străinătate.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:30
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:31

După ce presa din Italia a scris că Sassuolo ar fi favorită pentru semnătura lui Miculescu, UTA Arad, prin vocea conducătorului Alexandru Meszar, anunță că a primit o singură ofertă oficială până în acest moment pentru atacant, de la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunța în urmă cu câteva zile, că Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru transferul lui David Miculescu, însă propunerea a fost respinsă de UTA, care nu intenționează să renunțe la atacant fără cel puțin un milion de euro. Totodată, Stoica preciza că FCSB nu va reveni cu o nouă ofertă.

"Orice jucător de la orice club din această lume este transferabil dacă se plătește prețul corect pentru el. Așa este și la UTA pentru toți fotbaliștii, inclusiv în ceea ce-l privește pe David Miculescu. Într-adevăr, pentru el există interes mai mare din partea unor cluburi din țară și străinătate.

Dar, dacă vorbim despre oferte concrete, există una singură, mai veche. Mai precis, cea făcută în vară de către FCSB, pe care clubul UTA a refuzat-o. Vis-a-vis de suma oferită, prețul lui David Miculescu este mult mai mare", a spus Meszar, potrivit sportarad.ro.

David Miculescu mai are contract cu UTA Arad până în vara anului 2023. În acest an, internaționalul U21 a jucat în 20 de meciuri din Liga 1 și a reușit să marcheze șase goluri.

Italienii susțin că Sassuolo vrea să ofere un milion de euro pentru David Miculescu

Presa din Italia a scris recent că Lecce, Venezia și Sassuolo sunt interesate de Miculescu, însă ultima se pare că este acum în pole position pentru semnătura jucătorului de la UTA. Formația la care evoluează și Vlad Chiricheș ar fi dispusă să plătească suma de un milion de euro pentru atacant, atât cere clubul arădean.

"Sassuolo este pe urmele lui David Miculescu. Extrema de la UTA Arad costă un milion de euro. Directorul sportiv Carnevali pare convins de calitățile sale, iar în zilele următoare putem avea vești importante în acest sens. Este un atacant cu un fizic excelent, dar și cu o tehnică foarte bună. Miculescu pare pregătit să ajungă în Serie A, unde va fi înlocuitorul lui Boga la Sassuolo", scrie FantaCalcio.

Atacantul pe care ar urma să îl înlocuiască Miculescu la Sassuolo este Jeremie Boga (24 de ani). Francezul s-a înțeles cu Atalanta și urmeză să se transfere pentru aproximativ 22 de milioane de euro, conform presei din Italia.

Suma importantă de bani pe care Sassuolo o va încasa de la Atalanta va facilita transferul lui David Miculescu la formația de pe locul 13 din Serie A, susține sursa citată: "Un transfer low cost pentru Sassuolo, care îl va aduce în Serie A pe David Miculescu pentru doar un milion de euro. Jucătorul este cotat la 700.000 de euro".

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!