Revenire la FCSB! Atacantul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, sub comanda lui Toni Petrea

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 12:07

Gigi Becali a anunțat că nu are gând să facă transferuri în această iarnă, însă la FCSB va reveni un atacand care poate spori concurența.

Tânărul Andrei Istrate (19 ani), care a strâns 11 meciuri și un gol la FCSB, a fost împrumutat la Poli Iași în vară, însă nu a reușit să impresioneze, iar de la mijlocul lunii octombrie nu a mai intrat în planurile antrenorului Costel Enache.

Andrei Istrate revine la FCSB

Acum, Poli Iași a ajuns la un acord cu FCSB pentru încheierea prematură a împrumutului. Astfel, Andrei Istrate va reveni la formația patronată de Gigi Becali, anunță Liga2.ro. Sursa citată scrie că moldovenii vor proceda la fel cu alți doi jucători împrumutați, Brayan Torres (FC Botoșani) și Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova), care vor reveni la echipele de care aparțin înainte de termen.

Istrate, jucător format la FC Ardealul Cluj-Napoca, a fost cumpărat de FCSB la începutul anului 2020, iar după doar câteva luni era promovat la prima echipă. Cele mai multe meciuri le-a prins în sezonul precedent, când a fost folosit în nouă meciuri și chiar a înscris un gol împotriva lui Poli Iași, la un eșec suferit de bucureșteni în Liga 1, scor 2-5.

Ulterior, Istrate a dispărut din lotul lui FCSB, dar s-a întors în echipă în martie 2021, la câteva zile după ce Ilie Dumitrescu s-a declarat impresionat de calitățile atacantului: "Îmi aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol. După nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa. Era atunci când FCSB avea probleme mari de lot. Toată lumea a primit o șansă. Poate câteva minute, 15-20, merită și el, dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani", spunea analistul TV, la Digisport.

Andrei Istrate ar putea rămâne în lotul lui FCSB, având în vedere că patronul Gigi Becali anunța recent că nu este dispus să mai împrumute jucători la alte formații din România, intenționând să întărească lotul primei echipe, dar și formația secundă din Liga 3.

  • 20 de ani va împlini Andrei Istrate pe 15 martie
  • 2 meciuri are Istrate la naționala U20 a României
  • 1.88m este înălțimea atacantului care aparține de FCSB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!