Mihai Stoica Echipa Nationala FCSB Nationala

Mihai Stoica critică strategia FRF: „Nu vreau să fie numit un disperat la națională!” Alesul oficialului FCSB 

Federația Română de Fotbal este în căutarea unui nou selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 22:29
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 22:34

Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat pe 30 noiembrie, iar de atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță caută un nou selecționer. Doar că oficialii FRF au fost refuzați, pe rând, de către Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. Așa că s-au deplasat la Nisa pentru a-i propune lui Ladislau Boloni să preia prima reprezentativă. 

Însă, Mihai Stoica susține că Gică Hagi era varianta ideală și că ar fi fost de acord ca „Regele” să antreneze în paralel Farul Constanța și naționala României.

„Ce nu vreau, să fie numit un disperat la națională! Unul care n-are altă variantă, altă ofertă. Eu m-aș bucura să fie Boloni, adică să nu vină oricine.

Aș fi fost de acord ca Hagi să antreneze Farul și să fie și selecționer. Să fii și proprietarul unui club, să fii și selecționer, e puțin mai delicat. Ar fi fost cea mai bună variantă, oricum”, a declarat managerul general al FCSB-ului pentru telekomsport. 

Totodată, Mihai Stoica a mărturisit că nu înțelege tactica Federației Române de Fotbal. Oficialul roș-albaștrilor consideră că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță nu au un profil definit de selecționer, ci că alegerile acestora sunt total paralele.

Mihai Stoica: „Undeva există o fractură logică”

„Tu spui că pe lista îi ai pe Boloni, Mutu, Edi Iordănescu... nu are nicio noimă! Înseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm. Ce vrei? Vrei Mutu, un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că îşi va da viaţa pentru a face rezultate?

Sau mergi pe experienţa lui Boloni, care are 68 de ani și al cărui CV este indiscutabil, excelent, pentru că omul a făcut performanţă în Belgia, în Portugalia? Undeva este o fractură de logică, nu fisură, fractură! Inseamnă că nu te interesează un profil de selecţioner, te interesează doar să ocupi postul”, a adăugat Mihai Stoica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!