"A fost sunat Gigi, a spus ca il asteapta, dar nu se pune problema!" FCSB spune PAS unui jucator de nationala: "Ii recomand sa joace in strainatate!"

Mihai Stoica a lamurit si cazul "Chipciu".

Revenit de curand la FCSB, Mihai Stoica anunta ca nu se pune problema ca Alex Chipciu sa se intoarca la echipa lui Becali. Stoica recunoaste ca discuta des cu Chipciu si i-a recomandat acestuia sa continue in Vest.

"Nu s-a pus niciodata problema, eu cu Chipciu vorbim saptamanal... ca sa nu spun ca aproape zilnic, niciodata, dar niciodata nu s-a pus problema ca Alex Chipciu sa vina la Steaua. Nu am avut nici macar o discutie tangentiala referitoare la subiectul asta. Cineva a inventat o stire, din lipsa de ocupatie, a fost sunat Gigi, a spus ca-l asteapta cu bratele deschise, asa cum il asteptam si noi. Chipciu e copilul nostru, de numele caruia se leaga performante, stelist pur-sange, dar atat. Eu ii recomand, cum i-am recomandat mereu, sa joace in strainatate pe salariu bun, are 4 copii, deci o familie...", a declarat Mihai Stoica pentru ProTV.

Chipciu a jucat la FCSB in perioada 2012-2016 si a marcat 34 de goluri in 168 de meciuri. A castigat sapte trofee alaturi de FCSB, trei dintre acestea fiind titluri de campion. In varsta de 30 de ani, Chipciu are si 46 de selectii pentru echipa nationala, pentru care a marcat 6 goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies