Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, afaceristă de succes. Cu ce se ocupă Alexandra: "Este frumoasă, deșteaptă și cu mulți bani"

Alexandra Becali avere gigi becali Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 15:32
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 15:43

Patronul de la FCSB are o familie numeroasă, cele trei fete ale sale fiind implicate activ în afaceri. 

Fiica mijlocie a omului de afaceri, Alexandra Becali (25 de ani), a renunțat la activitatea de pe rețelele de socializare și-a închis conturile și, de o perioadă, este concentrată pe cariera profesională.

Fostul președinte de la LPF a dezvăluit că Alexandra are afaceri de succes pe piața imobiliară, unde investește sume importante de bani.

"Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie... Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier", a declarat Dumitru Dragomir pentru as.ro

Gigi Becali și-a ”donat” palatul din Aleea Alexandru 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că a renunțat la palatul pe care-l deține în Aleea Alexandru.

Reședința spectaculoasă pe care o deține Gigi Becali în Pipera a fost trecută pe numele celor trei fete ale sale: Cristina, Alexandra și Teodora.

Gigi Becali a plătit șapte milioane de dolari pentru a cumpăra palatul, în 2006, direct de la un om de afaceri stabilit în Statele Unite ale Americii, urmaș al lui Max Auschnitt.

„Ăsta (n.red. – palatul din Aleea Alexandru) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta. Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate… le-am zis la fete: Vă fac palate şi aici şi vă fac palate şi în ceruri”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!