VIDEO EXCLUSIV Dragomir, hohote de râs în direct la Pro Arena! Fostul șef LPF i-a luat apărarea lui Vali Lazăr: „E genial! Ar fi trebuit să-i dea o țuică”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:11
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:09

Fostul dinamovist a avut o reacție „bizară” în timpul amicalului Dinamo - CS Păulești, în care a scos două perechi de chiloți, le-a aruncat către banca tehnică a „câinilor roșii” și l-a înjurat pe Ovidiu Burcă.

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro Arena, în cadrul unei conversații telefonice, despre situația în care se află Vali Lazăr și a evidențiat faptul că nu ar face 'mare caz' din asta.

Fostul șef LPF i-a luat apărarea lui Vali Lazăr: „E genial! Ar fi trebuit să-i dea o țuică”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai precizat că Vali Lazăr nu ar trebui să fie sancționat pentru gestul grosolan pe care l-a avut în timpul jocului de pregătire.

„E ușor să condamni, e ușor să dai 10 la fundul altuia. Dar, nu e de lăudat gestul. Faptul că a avut curajul să vină cu chiloți de damă... E ingenios! E genial. Uite, a ieșit în evidență cu ceva la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toată lumea comentează chestia asta. Erau colorați chiloții, nu? (n.r. - bufnește în râs). Eu n-aș face caz mare din treaba asta.

Ăștia care se reped repede să dea sancțiuni sunt mămăligi. Sunt mai proști decât el. Ce a făcut? I-a dat cu o piatră în cap? Ăia nici nu au văzut chiloți d-ăștia până acum. Cum să-l dai afară pentru asta? Din contră, îi dai o țuică la Păulești că a avut o idee pe care nu a avut-o nimeni”, a spus Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport.

Vali Lazăr va fi dat afară de la CS Păulești 

Gestul lui Vali Lazăr a fost aspru criticat de conducera Păuleștiului. Clubul din Liga 3 a anunțat că i-a reținut salariul pe 3 luni, urmând ca la a doua abatere să-i fie contractul reziliat. Numai că, Vivi Răchită (52 ani) a dezvăluit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că directorul sportiv, Daniel Iancu, i-a spus că nu va mai aștepta o a doua greșeală, și că jucătorul va fi dat afară. 

„Mi-a făcut comuna de râs. Eu acolo m-am mutat, în Păulești, la 7 km de Ploiești. Directorul sportiv m-a sunat și pe mine, chiar o să-l dea afară pe Vali Lazăr. Din ce mi-a spus directorul sportiv, nu puteau să-l dea afară din cauza contractului. Nu exista în regulametul de ordine interioare a echipei din Păulești denigrarea imaginii publice, dar l-au amendat cu salariul pe 3 luni. Avea și o grupă de copii și juniori, nu mai este antrenorul acelei grupe. 

Vali Lazăr și-a pus cenușă în cap, din ce mi-a spus, și-a asumat gestul. Avea boală pe Burcă, de când l-a dat afară de la Dinamo și a racționat într-un fel care nu s-ar cuveni. Dacă și 'Rebelul fotbalului românesc', Gabi Tamaș, care numai băiat cuminte nu este, condamnă acest gest”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!