Scene incredibile la Dinamo - CS Păulești: „Înjură, să te aud!” Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca dinamoviștilor

Dinamo - CS Păulești Ovidiu Burca Vali Lazar Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 15:27
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 15:37

Dinamo - CS Păulești s-a terminat 0-0!

La CS Păulești evoluează fostul jucător de la Dinamo, Vali Lazăr, care a avut un conflict în timpul perioadei petrecute la trupa din Ștefan cel Mare cu Ovidiu Burcă, iar asta l-a făcut să încheie înțelegerea cu clubul.

Scene incredibile la Dinamo - CS Păulești: „Înjură, să te aud!” Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca dinamoviștilor

Potrivit Playsport, la un moment dat în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot.

Jucătorul a ținut să rostească și câteva cuvinte care au picat greu pentru dinamoviști: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament! Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 de lei de la Târgu Jiu”, au fost cuvintele lui Vali Lazăr, conform sursei de mai sus.

A urmat, ulterior, un schimb de replici rapid. Burcă i-a spus lui Vali Lazăr: „Ești slab, ești foarte slab”, iar jucătorul a răspuns repede: „Psihologule!”.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!