Vali Lazar Basarab Panduru Dinamo - CS Păulești Mihai Stoica Superliga Vali Lazăr

„Un gest copilăresc” / „Cel mai urât lucru pe care l-am văzut”. Vali Lazăr, atacat din toate colțurile după faza din Dinamo - CS Păulești

Fostul jucător al trupei din Ștefan cel Mare a făcut un gest de neînțeles în timpul jocului de pregătire Dinamo - CS Păulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 22:11
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 22:10

Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca dinamoviștilor și a început să-l înjure pe fostul său antrenor, Ovidiu Burcă. Asta a provocat un val de reacții și despre subiectul respectiv au vorbit și oficialul FCSB, Mihai Stoica, și fostul internațional român, Basarab Panduru.

„Un gest copilăresc” / „Cel mai urât lucru pe care l-am văzut”. Vali Lazăr, atacat din toate colțurile după faza din Dinamo - CS Păulești

MM Stoica a precizat că gestul pe care l-a făcut Vali Lazăr este copilăresc, în timp ce Panduru l-a criticat mai dur și a evidențiat că e 'cel mai urât lucru' pe care l-a văzut în ultimii ani de la un jucător.

„N-am mai văzut așa ceva, dar nu își face niciun titlu de glorie cu gestul ăsta. Și-a făcut foarte mult rău. Lumea nu are cum să aprecieze așa ceva. E un gest copilăresc. E pueril. Probabil asta a fost în mintea lui, să iasă din anonimat, dar astea sunt chestii chiar copilărești. Nici cartieristice nu poți să zici că sunt”, a spus Mihai Stoica.

„Cel mai urât lucru pe care l-am văzut în ultimii ani. Ce să înțelegi? Nu ai ce”, a completat și Basarab Panduru

Scene incredibile la Dinamo - CS Păulești: „Înjură, să te aud!” Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre banca dinamoviștilor

Potrivit Playsport, la un moment dat în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot.

Jucătorul a ținut să rostească și câteva cuvinte care au picat greu pentru dinamoviști: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament! Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 de lei de la Târgu Jiu”, au fost cuvintele lui Vali Lazăr, conform sursei de mai sus.

A urmat, ulterior, un schimb de replici rapid. Burcă i-a spus lui Vali Lazăr: „Ești slab, ești foarte slab”, iar jucătorul a răspuns repede: „Psihologule!”.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!