VIDEO EXCLUSIV Doi jucători de la FCSB, ironizați în direct: "La 52 de ani sunt mai bun decât Stan și Bran ăia!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:05
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:02

Joyskim Dawa și Joonas Tamm au fost fundașii centrali obișnuiți ai celor de la FCSB în prima parte a acestui sezon, însă camerunezul și estonul nu au oferit întotdeauna siguranța de care echipa avea nevoie.

Valeriu Răchită, fostul stoper al Stelei, a trimis o nouă săgeată către jucătorii de la FCSB. Prezent la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, alături de Florin Gardoș, Răchită i-a numit ironic "Stan și Bran" pe Dawa și Tamm.

Valeriu Răchită: "La vârsta mea sunt mai bun decât Stan și Bran ăia de la FCSB, Tamm și Dawa"

Cu trei titluri de campion în palmares alături de Steaua/FCSB, Răchită spune, mai în glumă, mai în serios, că la vârsta sa, 52 de ani, poate da un randament mai bun decât cei doi stoperi sosiți la vicecampioana României în vara anului trecut.

"Ai doi fundași centrali lângă tine, ești apărat, ca să zicem așa. Vrei să-ți spun ceva? Și acum, la vârsta noastră, suntem mai buni decât Stan și Bran ăia de la FCSB... ăăă, scuză-mă! Tamm și Dawa. Măcar nu facem atâtea penalty-uri și atâtea greșeli de poziționare, cum fac cei doi", a spus Răchită, la Ora Exactă în Sport.

Florin Gardoș, dublu campion al României cu FCSB, a hotărât să își încheie cariera în luna aprilie a anului trecut, la vârsta de 33 de ani, iar fostul fundaș trecut și prin Premier League recunoaște că și în prezent este chestionat pe marginea deciziei sale.

"Mi s-a spus de zeci de ori că trebuia să continui. Acum 3-4 luni, la un eveniment era și Gică Hagi. Primul lucru asta mi-a zis: 'De ce te-ai lăsat așa repede?'", a spus Florin Gardoș.

Joonas Tamm (30 de ani) a sosit la FCSB în iulie 2022, liber de contract după despărțirea de ucrainenii de la Vorskla Poltava. A jucat în 29 de meciuri, a marcat patru goluri și a fost desemnat cel mai bun fotbalist eston al anului.

Joyskim Dawa (26 de ani), adesea criticat pentru intervențiile imprudente din propriul careu, a fost cumpărat de FCSB tot în iulie, de la FC Botoșani, pentru 350.000 de euro. Camerunezul a marcat cinci goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 31 de partide jucate.

VIDEO Valeriu Răchită, despre jucătorii lui FCSB: "Sunt 'gigicari'"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!