EXCLUSIV Vali Lazăr va plăti scump pentru gestul din jocul cu Dinamo: „L-au amendat cu trei salarii și o să-l dea afară!”

Vali Lazar CS Paulesti Dinamo Valeriu Rachita Vivi Rachita Fotbal intern Vali Lazăr
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:08
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:08

Vali Lazăr, fotbalistul formației CS Păulești, din Liga 3, a aruncat cu două perechi de chiloți de damă către banca lui Dinamo, într-un meci amical disputat la Buftea, scor 0-0.

În prima repriză a meciului de verificare dintre Dinamo și CS Păulești, Vali Lazăr (33 ani) a profitat de un moment în care a ajuns în apropiere de banca tehnică a „câinilor” și a scos două perechi de chiloți de sub apărători: „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament”, au fost cuvintele atacantului când a aruncat lenjeria intimă. 

Vali Lazăr va fi dat afară de la CS Păulești 

Gestul lui Vali Lazăr a fost aspru criticat de conducera Păuleștiului. Clubul din Liga 3 a anunțat că i-a reținut salariul pe 3 luni, urmând ca la a doua abatere să-i fie contractul reziliat. Numai că, Vivi Răchită (52 ani) a dezvăluit, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că directorul sportiv, Daniel Iancu, i-a spus că nu va mai aștepta o a doua greșeală, și că jucătorul va fi dat afară. 

„Mi-a făcut comunca de râs. Eu acolo m-am mutat, în Păulești, la 7 km de Ploiești. Directorul sportiv m-a sunat și pe mine, chiar o să-l dea afară pe Vali Lazăr. Din ce mi-a spus directorul sportiv, nu puteau să-l dea afară din cauza contractului. Nu exista în regulametul de ordine interioare a echipei din Păulești denigrarea imaginii publice, dar l-au amendat cu salariul pe 3 luni. Avea și o grupă de copii și juniori, nu mai este antrenorul acelei grupe. 

Vali Lazăr și-a pus cenușă în cap, din ce mi-a spus, și-a asumat gestul. Avea boală pe Burcă, de când l-a dat afară de la Dinamo și a racționat într-un fel care nu s-ar cuveni. Dacă și 'Rebelul fotbalului românesc', Gabi Tamaș, care numai băiat cuminte nu este, condamnă acest gest”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!