duckadam becali FCSB Octavian Popescu Fotbal intern

Ce îi lipsește lui Octavian Popescu și prea puțini au curajul să o spună. Duckadam a răspuns fără ocolișuri

Gigi Becali îi face un PR interesant lui Popescu și spune că îl vinde pe 100 milioane de euro. Duckadam îl temperează pe patronul de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:29
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:57

Helmut Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de un deceniu și știe exact cum se lucrează la gruparea patronată de Gigi Becali.

A urmărit mulți fotbaliști tineri care, de multe ori, au regresat, deși Becali vorbea despre ei în termeni laudativi, dar speră ca Tavi Popescu să nu-și risipească talentul.

Eroul de la Sevilla susține că mijlocașul transferat de la Universitatea Craiova are nevoie să lege mai multe partide în care să exceleze și să aducă un mare plus echipei.

Duckadam: "Îi lipsește constanța lui Octavian Popescu"

”M-au impresionat plăcut ultimele evoluţii ale FCSB, doar că echipei îi lipseşte jocul colectiv. Au un joc individual bun, dar cel de echipă le lipseşte cu desăvârşire.

Octavian Popescu este un jucător bun, însă şi lui îi lipseşte ceva: constanţa. Dacă va avea o evoluţie cu zece meciuri consecutive foarte bune, domnul Becali îl va putea vinde cu un preţ mult mai bun faţă de cât a scos pe Man”, a declarat Duckadam, potrivit telekomsport.ro.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt
  • 20 de meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon

Octavian Popescu, transferat de FCSB în iulie 2020, a fost promovat la prima echipă în luna septembrie a acelui an, acumulând până acum 54 de meciuri, nouă goluri și 10 pase decisive.

Prețul corect pentru Popescu

Patronul FCSB este convins că echipa sa va intra în grupele Champions League dacă va reuși să ia campionatul. Dacă va fi așa, Becali se așteaptă să primească o ofertă fabuloasă pentru Popescu.

„Nu am discutat cu Giovanni, nu dau cu 20 de milioane, să zicem că 30 m-ar îndoi. De ce să îl dau cu 20 când pot să îl iau cu 100, dacă luăm campionatul, ajungem în grupele Champions League. 

A mai dat, dar ca ăla de aseara, nu prea. Ăla, dar nu chiar, seamănă cu 80% cu golul lui Hagi cu Columbia. Încă e Hagi cel mai bun, dar de ce să nu se bucure că îl poate depăși altul? Are o vârstă”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!