EXCLUSIV Flavius Stoican, ”taxat” înainte de meciul cu FCSB: ”Nu a confirmat. De unde a plecat, a plecat cu probleme”

Flavius Stoican Dinamo Florin Prunea Superliga Flavius Stoican
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:19
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:24

Florin Prunea crede că Dinamo va avea de pierdut de pe urma plecării lui Deian Sorescu (24 de ani) în Polonia, la Rakow Czestochowa.

Chiar dacă Dinamo a încasat o sumă importantă de pe urma lui Sorescu, fostul portar și președinte din ”Ștefan cel Mare” se așteaptă ca jocul echipei să aibă de suferit, după pierderea golgheterului.

Florin Prunea, analiza situației de la Dinamo

„Dinamo merge pe două culoare, trebuie să fie 'ceas' ambele. Prima este partea financiară, insolvența, și cealaltă partea sportivă. Una fără cealaltă nu se poate! Dacă din punct de vedere financiar poate fi o gură de oxigen, din punct de vedere sportiv au pierdut cel mai bun jucător al echipei. 

Era greu de gestionat problema lui Deian. Sigur că văd că se mișcă pe piața transferurilor, Rodriguez este un transfer foarte bun. Urmează să vină și rezultatele”, a transmis Florin Prunea, în dialog cu www.sport.ro.

Prunea a tras concluzii și după primul meci al lui Dinamo din acest an, pierdut cu 2-1 în fața celor de la FC Argeș.

„Cu bune și cu rele. S-a văzut o altă atitudine față de perioada precedentă, dar cu aceleași probleme pe faza de apărare, care trebuie rezolvate cât mai repede”, a spus Prunea.

Fostul internațional crede că Dinamo se va salva de la retrogradare, dar nu mizează pe Flavius Stoican. ”Aveți încredere în Flavius Stoican?”, a fost întrebarea la care Prunea nu s-a ferit să răspundă: ”Nu! Am încredere în jucători. Nu! Pentru că este un antrenor care nu a confirmat, și de la echipele de la care a plecat, a plecat cu probleme”, a mai spus Prunea.

Cu 16 înfrângeri în primele 22 de etape, Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. În următoarea etapă, echipa lui Flavius Stoican va avea derby-ul cu FCSB, programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!