VIDEO EXCLUSIV ”Pot să-l dau cu 100 de milioane dacă luăm campionatul”. Becali e sigur că va da lovitura cu Octavian Popescu

Gigi Becali este convins că va da lovitura cu transferul lui Octavian Popescu (19 ani). Patronul FCSB a rămas impresionat de evoluția jucătorului din meciul cu CFR Cluj, scor 3-3, în care a și marcat cu o execuție superbă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:20
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:24

Patronul FCSB este convins că echipa sa va intra în grupele Champions League dacă va reuși să ia campionatul. Dacă va fi așa, Becali se așteaptă să primească o ofertă fabuloasă pentru Popescu.

„Nu am discutat cu Giovanni, nu dau cu 20 de milioane, să zicem că 30 m-ar îndoi. De ce să îl dau cu 20 când pot să îl iau cu 100, dacă luăm campionatul, ajungem în grupele Champions League. 

A mai dat, dar ca ăla de aseara, nu prea. Ăla, dar nu chiar, seamănă cu 80% cu golul lui Hagi cu Columbia. Încă e Hagi cel mai bun, dar de ce să nu se bucure că îl poate depăși altul? Are o vârstă”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Ce a declarat Octavian Popescu după meci

"E specialitatea casei la mine și sper să o țin tot așa! Nu prea (n.r.- dacă a exersat mult). Colegii m-au felicitat și le mulțumesc foarte mult pentru că fără ei nu pot să reușesc. Și adversarilor le mulțumesc. A fost un meci incendiar și e bine că suntem acolo, în spatele lor", a declarat Octavian Popescu.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt

20 de meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!