Vasile Miriuta echipa nationala a romaniei edi iordanescu edi iordanescu selectioner Nationala

"S-a întâmplat și la FCSB, și la CFR!". Marele minus al lui Edi Iordănescu ca viitor selecționer al României 

Edi Iordănescu urmează să fie anunțat în funcția de selecționer al naționalei României de fotbal

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 10:29
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 10:43

Comitetul Executiv al FRF se va întâlni astăzi pentru a vota propunerea de selecționer a președintelui Răzvan Burleanu: Edi Iordănescu. Dacă va trece de votul comisiei, Iordănescu jr. va fi prezentat oficial la ora 17:00.

"Părerea mea este că au fost și variante mai bune decât Edi Iordănescu. Variante care nu au mai venit. Un Hagi, un Loți Boloni, Dan Petrescu.

Vasile Miriuță este de părere că Edi Iordănescu nu este cea mai inspirată alegere pentru postul de selecționer. Acesta a declarat că Gică Hagi sau Dan Petrescu ar fi reprezentat o variantă mai bună pentru reprezentativa României.

Edi Iordănescu vom vedea. Nu pot să spun nimic. Până nu voi vedea cum joacă și ce rezultate are. După aia pot să judec sau să îmi dau cu părerea. Mie îmi pare rău că nu s-a concretizat una dintre variantele, dintre antrenorii pe care i-am enumerat. Și Răzvan Lucescu.. era sub contract, Olăroiu. Dan Petrescu era cel mai indicat, dar nu s-a concretizat.", a declarat Vasile Miriuță pentru playsport.ro

Minusul lui Edi Iordănescu după părerea lui Vasile Miriuță

"Vom vedea ce rezultate sunt. Doar atât pot să spun referitor la Edi Iordănescu. Și nu cred că sunt numai eu care spun, am văzut că și Pițurcă a spus, și domnul Dragomir. Cedează prea repede la conflicte. S-a întâmplat și la CFR, și la FCSB.

Acum, nu știu ce a fost acolo, dar sper să treacă peste aceste probleme, altfel îi va fi foarte greu. Să cedezi la primul scandal. Dar sper că va fi ajutat de stafful lui.", a adăugat acesta, citat de aceeași sursă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!