Marcel Abaluta Astra Giurgiu Fotbal intern

Fosta campioană a rămas din nou fără antrenor! Tehnicianul trecut pe la FCSB nici n-a apucat să debuteze

Situație ingrată pentru o fostă campioană a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 21:14
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 21:25

Astra Giurgiu, fosta campioană a României în sezonul 2015/2016, a rămas din nou fără antrenor, după ce Marcel Abăluță (50 de ani) a luat decizia de a se despărți de giurgiuveni.

Fostul secund al lui Bogdan Argeș Vintilă, la FCSB, nu a rezistat decât 14 zile pe banca Astrei. Acesta preluase postul pe 10 ianuarie.

Două meciuri de pregătire și câteva sesiuni de antrenamente, atât a rezistat Marcel Abăluță pe banca divizionarei secunde.

Ruptura dintre antrenor și club s-a produs din cauza neînțelegerilor dintre Abăluță și președintele echipei, Marian Costea.

Abăluță a explicat de ce n-a mai continuat la Astra

”Nu ne-am mai înțeles. Nu mai continui la Astra. Am avut o discuție în contradictoriu cu președintele, cu nea Marian, nu e ce vreau, nu putem să continuăm să colaborăm așa. Am preferat să ne strângem mâna, să rămânem în relații cordiale.

Sincer, nu am niciun regret. E mai bine să știm de la început cum stăm, decât după o perioadă. Făcusem o treabă bună acolo, chiar au fost două jocuri bune făcute de băieți, o victorie (n.r. – 4-1 cu Dunărea Giurgiu) și un egal cu locul 1 din Liga a 2-a, Petrolul (n.r. – scor 1-1, la Câmpina). Băieții chiar au fost ok, s-au prezentat foarte bine”, a spus Marcel Abăluță pentru Liga2.ro.

Marcel Abăluță îi luase locul lui Florin Stîngă pe banca Astrei. Cel din urmă plecase de la echipă tot în urma neînțelegerilor cu președintele Marian Costea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!