FCSB Basarab Panduru Dunajska Streda - FCSB Gigi Becali Fotbal intern

Basarab Panduru, replică acidă la adresa lui Gigi Becali. „Nu mă așteptam la asta” Ce a spus fostul internațional

FCSB a câștigat pe teren advers cu Dunajska Streda, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 09:23
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 09:22

Gigi Becali a ales ca Nicolae Dică să-i joace pe nou-veniții Bogdan Rusu și David Miculescu în prima partidă oficială, la doar două zile distanță de prezentarea lor oficială. 

În acest sens, ambii au evoluat din primul minut cu Dunajska Streda, din Slovacia. Rusu a făcut o partidă bună, a fost deosebit de activ în prima repriză, dar a fost schimbat în partea a doua, asemenea lui Miculescu.

Fostul internațional Basarab Panduru a criticat decizia lui Becali încă de la început, iar acum, în urma partidei terminată aseară, a avut o reacție acidă la adresa patronului FCSB-ului

Panduru: „Nu mă așteptam”

„Eu nu mă aşteptam ca Rusu să joace în primul 11. Am înţeles cu Miculescu, dar să vină doi jucători care nu au nicio experienţă. Să îi bagi într-un meci foarte important mi se părea mie. Mai ales că ştiai deja şi tragerea la sorţi. 

Ştiai cu cine joci. Dacă picai cu Nice era altceva, dar joci cu Viking aia. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi. Altfel, nu au cum să te bată ăia. Îl scot pe Ragnar de undeva şi poate, poate. Nu ştiu.

Erau cei mai slabi din cele 5 meciuri. Dar nu ştiu dacă ei vor trece. Cred că ai riscat cu Rusu titular”, au fost cuvintele lui Panduru, potrivit Orange Sport.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

Nicolae Dică a schimbat tot atacul treptat, în meci. Surpriza, cel mai probabil, a fost scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman la pauză. Căpitanul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit de Răzvan Oaidă. Ianis Stoica a intrat și el în minutul 64, în locul lui Bogdan Rusu, care a arătat excelent, cel puțin în prima parte, iar Lixandru a pășit pe suprafața de teren în minutul 78, în locul lui David Miculescu.

Joonas Tamm a deblocat tabela în minutul 69, din pasa lui Risto Radunovic și a făcut în așa fel încât FCSB va pleca cu prima șansă în meciul retur de la București, din 11 august.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies