FCSB Bogdan Rusu David Miculescu Dunajska Streda - FCSB Nicolae Dica Conference League

Dică anunță alte mutări la FCSB. Ce a spus despre Bogdan Rusu și David Miculescu

FCSB a câștigat pe teren advers cu Dunajska Streda în turul al treilea preliminar Conference League, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 00:11
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 01:37

"Roș-albaștrii" au câștigat grație reușitei lui Joonas Tamm din minutul 69. Returul se anunță mai ușor, dar FCSB trebuie să rămână cu picioarele pe pământ dacă își dorește să nu se producă vreo surpriză pe Arena Națională. 

După meci, Nicolae Dică a vorbit despre posibilitatea aducerii unui nou jucător la FCSB. Răspunsul dat a fost pozitiv și, pe lângă asta, tehnicianul a spus câteva lucuri despre nou-veniții din această perioadă de mercato: David Miculescu și Bogdan Rusu.

Nicolae Dică: „Sunt mulțumit”

„Da, într-adevăr (n.r. - mai avem nevoie de jucători). Au venit cei doi și sunt mulțumit de ce au arătat în această seară. Mă bucur că atunci când au fost pe teren, atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv. Au făcut tot ce le-am cerut. Am încredere că mă vor ajuta. Am discutat cu MM, cu patronul, vom încerca să mai aducem (n.r. - jucători).”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

Nicolae Dică a schimbat tot atacul treptat, în meci. Surpriza, cel mai probabil, a fost scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman la pauză. Căpitanul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit de Răzvan Oaidă. Ianis Stoica a intrat și el în minutul 64, în locul lui Bogdan Rusu, care a arătat excelent, cel puțin în prima parte, iar Lixandru a pășit pe suprafața de teren în minutul 78, în locul lui David Miculescu.

Joonas Tamm a deblocat tabela în minutul 69, din pasa lui Risto Radunovic și a făcut în așa fel încât FCSB va pleca cu prima șansă în meciul retur de la București, din 11 august.

Modifică setările cookies