FCSB Florinel Coman Mihai Stoica Conference League

Probleme pentru FCSB! Continuă coșmarul lui Florinel Coman?! Motivul pentru care noul căpitan al roș-albaștrilor a fost schimbat la pauză 

FCSB a câștigat în deplasarea cu Dunajska Streda din turul al treilea preliminar al UEFA Europa Conference League, scor 1-0.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 08:05
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 08:07

Roș-albaștrii s-au impus datorită golului marcat de Joonas Tamm, în minutul 69 al partidei, astfel că în returul de pe Arena Națională pornesc cu mari șanse de calificare. Jucătorii lui Nicolae Dică și-au creat numeroase ocazii la poarta adversă, pe care însă nu au reușit să le concretizeze. 

Un alt lucru din partidă care a atras atenția a fost schimbarea făcută de antrenor la pauză. Noul căpitan, Florinel Coman, a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă, dând astfel start speculațiilor. Specialiștii din fotbal au pus schimbarea pe seama unei noi implicări a lui Gigi Becali la echipă, deși patronul a spus la prezentarea lui Nicolae Dică faptul că nu va interveni timp de 15 meciuri.

Mihai Stoica a dezvăluit ce a pățit Florinel Coman 

Pentru a pune capăt speculațiilor, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a scris pe contul de Facebook un mesaj în care atrăgea atenția asupra celor care au jignit echipa și dezvăluia că Florinel Coman este suspect de ruptură musculară.

„Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. 

Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook. 

În cazul în care se confirmă diagnosticul, Florinel Coman ar putea lipsi o lungă perioadă de timp din teren, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut. Fotbalistul a pierdut 14 meciuri, fiind accidentat încă din startul sezonului. 

Modifică setările cookies