FCSB Arcul de Triumf Dinamo federatia romana de rugby Fotbal intern

Anuntul pe care FCSB si Dinamo nu voiau sa il auda: "Va fi greu sa joace aici!" Interzise si pe stadionul pe care visau sa joace?!

Arena Arcul de Triumf se apropie de inaugurare, iar Federatia Romana de Rugby se pregateste sa intre in posesia ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 18:26
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 18:27

Cu toate ca meciul inaugural a fost amanat din cauza pandemiei de Covid-19, FRR pregateste un meci special de inaugurare pentru primavara anului 2021, dupa cum a anuntat presedintele Federatiei, Alin Petrache.

Presedintele a vorbit si despre unul dintre cele mai discutate subiecte, interesul cluburilor precum FCSB sau Dinamo de a juca pe Arcul de Triumf. Alin Petrache a venit cu un anunt care nu va fi pe placul celor doua cluburi care visau sa joace acolo in viitor.

"Va fi greu sa impartim acest stadion. Imi pare bine ca sunt multi care isi manifesta interesul sa joace aici. Noi l-am facut special pentru a-l imparti si cu alte federatii. Dar va fi destul de greu. Pentru ca atunci cand gazonul e foarte utilizat, se ajunge la situatia sa fim nemultumiti. Si avem cazuri concrete. Trebuie sa fim atenti cu suprafata de joc. Noi am avut mereu o peluza frumoasa, l-am pastrat mereu bine.

Avem un calendar foarte mare. Din 365 de zile, 85% sunt ocupate. Vom vedea ce se va intampla pe viitor", a spus Alin Petrache pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!