FRF lamureste situatia stadionului 'Arcul de Triumf'! Ce spune Razvan Burleanu despre posibilitatea FCSB-ului de a juca pe noua arena

FRF Arcul de Triumf FCSB Gigi Becali Razvan Burleanu Superliga FRF lamureste situatia stadionului 'Arcul de Triumf'! Ce spune Razvan Burleanu despre posibilitatea FCSB-ului de a juca pe noua arena
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 23:34
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 23:42

Miercuri a aparut informatia conform careia, stadionul 'Arcul de Triumf' va putea gazdui doar meciuri de rugby.

Senatul a hotarat miercuri, 20.05.2020, ca stadionul 'Arcul de Triumf' va trece de la Ministerul Tineretului si Sportului in administratia Federatiei Romane de Rugby.

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, a declarat ca arena nu va putea gazdui meciuri de fotbal, din cauza felului in care a fost proiectata.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a clarificat situatia noii arene si spune ca terenul indeplineste conditiile pentru a organiza meciuri de fotbal si face parte din categoria UEFA IV.

"Federatia Romana de Fotbal precizeaza ca terenul de la stadionul 'Arcul de Triumf' indeplineste conditiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV.

Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum si din proiectul EURO 2021 la U19, turneu pe care Romania il va organiza in vara viitoare", a declarat Razvan Burleanu pentru Mediafax.

 

Gigi Becali: "Nu cred ca lui Burleanu ii va conveni acest lucru"

 

Patronul FCSB-ului a comentat subiectul si astepta o interventie din partea presedintelui FRF:

"Nu stiu ce s-a votat in Senat, dar pe bani publici nu o sa faca fiecare ce vrea el. Vad ca Talpan ne interzice pe Ghencea, Petrache ala spune ca se joaca doar rugby pe Tineretului, dar fotbal de ce nu se joaca? Il fac doar pentru antrenamente? Nu mai inteleg nimic.

Eu nu cred ca lui Burleanu ii va conveni acest lucru", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

'Arcul de Triumf' este unul dintre cele trei stadioane noi care se construiesc in Bucuresti in vederea organizarii EURO 2020, pe langa cel din Ghencea si cel din Giulesti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!