FCSB MTS Stadionul Arcul de Triumf Liga 1

Reactia MTS dupa ce FCSB a facut cerere oficiala pentru a juca pe Arcul de Triumf: "E deschis pentru oricine!" Ros-albastrii vor avea o noua casa

Dupa cum www.sport.ro anunta in exclusivitate, FCSB a facut o cerere oficiala pentru a juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Arcul de Triumf.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2020, 12:38
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2020, 12:41

Minstrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, spune ca arena Arcul de Triumf este deschisa pentru accesul oricarei echipe de fotbal care va dori sa joace acolo, insa pana in acest moment FCSB este singura care a depus o cerere oficiala:

"Managementul privat e mult mai eficient in cazul stadioanelor nou-construite. Statul trebuie sa administreze doar un minimum, asa e peste tot in Europa.

Arcul de Triumf e deschis pentru oricine, va fi admnistrat de MTS, nu vom restrictiona accesul nimanui. Ghencea va merge la Ministerul Apararii si Rapidul va reveni la Ministerul Transporturilor. 

Arena Arcul de Triumf este prioritara pentru rugby pentru ca ei au avut anterior drept de folosinta gratuita, nu administrare gratuita. Le transmit pasinatilor de rugby ca nationala de rugby va juca acolo. De altfel, noi asiguram cea mai mare parte a bugetului pentru federatia de profil.

La fotbal, doar FCSB a facut cerere oficiala catre MTS pentru a juca aici, pe terenul Arcul de Triumf. Ambele Craiove ar trebui insa sa jaoace pe Ion Oblemenco", a declarat Ionut Stroe, pentru Pro Sport.

Stadion Tineretului Arcul de Triumf, detaliile proiectului

 

Cost constructie: 36.926.880 milioane de euro

Capacitate: 8.207 locuri

Teren 120m x 80m, suprafata de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), incalzire 

vestiare pentru sportivi si arbitri, spatii pentru mass-media sala de conferinte, zona de flash interviu etc

Puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribuna), centru de recuperare pentru sportivi (de tip spa si medicina sportiva cu dotari aferente)

Post de control anti-doping si spatii administrative

Facilitati: spatii pentru presa, VIP, spatii de cazare, 170 de locuri de parcare pentru spectatori.

Modifică setările cookies