becali FCSB Stadionul Arcul de Triumf Superliga

Nimeni nu il mai primeste pe Gigi Becali! Suporterii nationalei de rugby protesteaza dupa anuntul ca FCSB se poate muta pe Arcul de Triumf

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat ca FCSB va putea juca pe stadionul Arcul de Triumf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2020, 19:20
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 19:43

"Club 16", grupul suporterilor nationalei de rugby, nu este de acord cu acest lucru si considera ca stadionul ar putea sa fie mai mult folosit pentru fotbal decat pentru rugby. 

"Suporterii de rugby protesteaza impotriva fotbalizarii politice a Casei Rugbyului Romanesc

Club 16 - Horia Ungur, clubul suporterilor echipei nationale de rugby, isi exprima tristetea si ingrijorarea pentru ca asista la o discutie lipsita de spiritul acestui joc minunat, si anume fair-play-ul, in legatura cu soarta a ceea ce noi, iubitorii de rugby, numim Casa Rugbyului Romanesc: Stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf".

In calitate de suporteri, vedem o discutie in contradictoriu, bazata pe interese care ne sunt straine si de care ne disociem, din care intelegem doar atat: rugbyul romanesc nu va mai avea o casa a lui, va fi unul dintre sporturile pe care le gasim la categoria „altele”. De unde si tristetea noastra...

... Noi, Club 16, ne exprimam speranta ca Stadionul "Arcul de Triumf" va ramane ceea ce este din 1927: Casa Rugbyului Romanesc. Si ne exprimam aceasta speranta pe baza faptului ca nimeni, indiferent de functie, nu ar vrea sa fie numit groparul Casei Rugbyului Romanesc", a fost comunicatul suporterilor.  

Fosta campioana din Liga 1 ar putea juca anumite meciuri pe stadionul Arcul de Triumf care a fost construit pentru EURO 2020. 

"FCSB va putea juca pe stadionul 'Arcul de Triumf'. Aceasta arena va fi in proportie de 90% a Ministerului Tineretului si Sportului.

Lucram in momentul de fata la zona de utilitati si la zona de monitorizare", a declarat Ionut Stroe pentru RealitateaPlus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!