A ramas Talpan SINGUR in razboiul pentru Steaua?! Anunt de ultima ora al Armatei dupa scandalul monstru al momentului

A ramas Talpan SINGUR in razboiul pentru Steaua?! Anunt de ultima ora al Armatei dupa scandalul monstru al momentului

Clubul CSA Steaua a emis un comunicat oficial dupa ce AMFB a decis jucarea play-off-ului pe Bucuresti, apoi barajul pentru promovarea in Liga a 3-a.

CSA Steaua s-a delimitat de discursul juristului Florin Talpan, care a cerut incheierea sezonului din Bucuresti fara disputarea play-off-ului si promovarea echipei direct in Liga a 3-a.

Clubul a emis un comunicat oficial in care se arata:

"Opiniile, ideile si comunicatele transmise in mass-media de catre persoane din cadrul sau din afara clubului exprimate in nume propriu nu reprezinta punctul de vedere oficial CSA STEAUA BUCURESTI. Comunicarile oficiale se realizeaza prin intermediul paginii de internet csasteaua.ro, aceasta fiind singura sursa oficiala de comunicare a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” Bucuresti cu privire la orice informatie referitoare la activitatea sportiva si nu numai".

Oficialii au mai anuntat in comunicat ca vor respecta toate prevederile legale care vizeaza activitatea clubului, astfel ca vor fi dispusi sa joace meciurile programate de AMFB pentru promovarea in Liga a 3-a.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies