Florentino Perez Andrea Agnelli Real Madrid super liga Fotbal extern Perez, furios pe strategia din Super Liga! Pe cine acuza presedintele lui Real Madrid de esecul proiectului

Perez, furios pe strategia din Super Liga! Pe cine acuza presedintele lui Real Madrid de esecul proiectului

Proiectul Super Ligii a tinut doar 48 de ore, spre dezamagirea cluburilor fondatoare!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 20:47

Relatia dintre Florentino Perez si Andrea Agnelli nu trece prin cele mai bune momente dupa esecul Super Ligii. Tuttomercato, citata de cotidianul SPORT dezvaluie ca toata strategia proiectului a fost ideea presedintelui italian. Perez ar fi avut retineri din cauza unei posibile reactii din partea UEFA, care a venit chiar inainte ca Super Liga sa fie anuntata. 

Conform sursei citate, presedintele lui Real nu era convins ca ar trebui anuntata Super Liga inainte de discutiile cu oficialii UEFA, insa Agnelli l-a convins ca detine controlul situatiei, iar apropiatii sai ar fi luat deja legatura cu UEFA si Ceferin. 

Dupa esecul proiectului, Perez s-a reunit cu cluburile fondatoare pentru a-si manifesta dezamagirea fata de strategia facuta de presedintele lui Juventus. Anuntul initial nu doar ca a ignorat pozitia UEFA, ci si reactiile negative ale fanilor, jucatorilor si antrenorilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!